To our valued clients and partners,

 

While everyone around the world continues to be uncertain about the new COVID-19 virus situation, PREMIUM Software is committed to supporting your business during this pandemic and to provide continuity of service at all times.

 

We are aware that in this time of crisis, it is crucial that we enable you to continue in business and help you meet the unique requirements you may face. We want you to know that at this important moment you can count on us to be there to support your business.

 

Our leadership team meets continuously to evaluate and respond appropriately to the evolving crisis, to adapt our operations, maintain continuity, and support the safety and health of those affected. In addition, PREMIUM Software complies with the recommendations of local authorities and public health authorities. The health and well-being of our employees remains a priority. We have performed virus mitigation actions that result in a reduction in potential transmission. We have extensive online collaboration opportunities for our employees to communicate with each other and with you. We work tirelessly to help everyone stay safe while continuing to serve you.

 

If you have any further questions or concerns, please feel free to contact us.

 

With respect,
Milenko Zorić, Director

 

Novi Sad, 03/16/2020.

 

Našim cenjenim klijentima i partnerima,

 

Dok svi širom sveta nastavljaju da se kreću u neizvesnosti zbog novonastale situacije izazvane virusom COVID-19, PREMIUM Software je opredeljen da podrži vaše poslovanje tokom ove pandemije i da pruži kontinuitet usluga u svakom trenutku.

 

Svesni smo da je u ovom kriznom vremenu od ključne važnosti da vam omogućimo nastavak poslovanja i pomognemo vam da odgovorite na jedinstvene zahteve sa kojima se možete suočiti. Želimo da znate da u ovom važnom trenutku možete računati da ćemo biti tu da podržimo vaše poslovanje. Naš rukovodeći tim kontinuirano se sastaje kako bi procenio i na odgovarajući način reagovao na krizu koja se razvija, kako bi prilagodio naše operacije, održao kontinuitet i podržao sigurnost i zdravlje pogođenih. Pored toga, PREMIUM Software deluje u skladu sa preporukama lokalnih vlasti i organa javnog zdravstva. Zdravlje i dobrobit naših zaposlenih ostaje prioritet. Izveli smo akcije ublažavanja virusa koje rezultiraju smanjenjem potencijalnog prenošenja. Imamo široke mogućnosti internetske saradnje za naše zaposlene da komuniciraju međusobno i s vama. Neumorno radimo na tome da pomognemo svima da ostanu na sigurnom, a istovremeno nastavljamo da vam služimo.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica, budite slobodni da nam se obratite.

 

S poštovanjem,
Milenko Zorić, direktor

 

Novi Sad, 16.03.2020.